Ford 2000 - brandstofmeter en urenteller

De brandstof meter en de urenteller van mijn ford doen het niet. De brandstofmeter krijgt wel stroom maar in een bepaald ritme (12v niets dan terug 12v en dan weer niets ...) is dit normaal?
De urenteller doet het ook niet maar deze wordt toch door dezelfde kabel als de toerenteller aangedreven niet? Want de toerenteller doet het wel. Dus ik kan er niet echt aan uit.

Deel dit topic

quintenjanssen

Reacties

dalton
Toerenteller doet het wel en urenklok niet? dan lijkt het me dat de klok inwendig stuk is. ( ergens een tandwieltje afgebroken ofzo.
steyr 9087
En wat het tank meter betreft denk ik gewoon de tank vlotter er uit halen en schoon maken. En dan even met een.plus draad van de accu testen.
quintenjanssen
En is het normaal dat de vlotter afwisselend stroom krijgt? (lijk de slagen van een klok)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!