Illustratie van:

Ford 2000 - Remlichtschakelaar

Weet iemand toevallig hoe de bedrading van de remlichtschakelaar loopt? Ben er al achtergekomen dat hij aan het sleutelcontact naar de schakelaar loopt en vervolgens terug richting het dashbord. Ik denk dat hij dan de richtingschakelaar binnen gaat maar hier ben ik niet zeker van. Want de draden zijn gesmolten en ik zou deze moeten kunnen vervangen, ik vind het gek dat er een remlichtschakelaar op zit want mijn tractor heeft geen remlichten. Kan iemand mij helpen?

Deel dit topic

Reacties

MANAckerdiesel
Bij dit systeem gebruikt men de remlichten als pinkers of andersom. Als je de remmen indrukt gaan de remlichten branden, maar als je de richtingschakelaar aanzet naar L of R gaat het betreffende remlicht als pinker werken, waardoor je in feite nog maar 1 remlicht hebt. Verschillende andere merken hebben dit systeem destijds ook gebruikt.
ford3600
Ik dacht spanning naar je schakelaar daarna terug naar de kabelboom onder je dash bord en van daar uit naar rem licht links/rechts
quintenjanssen
Gaat inderdaad naar de pinkers

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!