Deutz D6806 - achterlicht geen stroom

Dag tf'ers

de vd draden van onze rechtse achterlicht/knipperlicht van onze deutz. geeft geen stroom. waar moet ik naar kijken en wat kan de oorzaak zijn ?

mvg
royd6806

Reacties

TurnMeLoose
Geeft geen stroom? Wat geeft geen stroom? Tot aan het achterlicht unit.. of...?

Kabel al eens door gepiept? of je signaal krijgt?
royd6806
@TurnMeLoose ja heb met 2 Multi meters gemeten , dacht eerst dat de multimeter kapot is dat is niet het geval. hij geeft gewoon 0 volt aan , terwijl voor het breedtelicht het wel doet en knipperlicht .
john deere 1640
Aangezien breedte verlichting wel werkt dnek ik niet dat de zekering kapot is maar voor zekerheid gewoon allemaal na kijke ik dnek eeder dast je ergens een kabel breuk hebt zitte onder je spatbord dus gewoon efkes de kabels volgen en de massa van achterlicht idat wel goed?
royd6806
@john deere 1640 nee zelfs de massa doet niks ,
Wimsumar
Beste RoyD6806: Als én achterlicht, én remlicht, én knipperlicht het rechtsachter niet doen, dan is de vd-kabel ergens onderbroken/zwaar beschadigd.
royd6806
@Wimsumar ,

dannkje, is dit te maken door mij (doe wel elektrotechiek) of gewoon langs de monteur
Wimsumar
Beste RoyD6806:
Quote @royd6806:
dit te maken door mij

Je moet natuurlijk wel eerst de plek vinden waar de kabel beschdigd/doorsneden is. (Kwestie van de kabel volgen vanf het achterlicht. Eenvoudige oefening voor je als 'electrotechnieker'). Vervolgens de draadjes van dezelfde kleur weer met elkaar verbinden.
royd6806
@Wimsumar ,

oke is goed. zat net al te kijken want onze ploeglamp deed het ook niet, en die is dus verbonden aan de kabel die naar het achterlicht zit dus als het gemaakt is doet de ploeglicht het ook weer.
Wimsumar
Beste RoyD6806:
Quote @royd6806:
verbonden aan de kabel die naar het achterlicht

Vestig je aandacht eerst op deze plek. Grote kans dat het daar mis is. ( Doorgebrand doordat de ploeglamp erbijgeschakeld zit(?) ).
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!