John Deere 4440 - Knipperlicht schakelaar

Hallo,
Ik vroeg mij af wat mij dit onderdeel gaat kosten?
AR64422
Groeten Thijmen
thijmeneggink

Reacties

Adri-JD850
Je gaat ons hier toch niet vertellen dat na een revisie van een trekker je het af laat weten op een knipperlicht schakelaar?
thijmeneggink
@Adri-JD850
Dat vraag ik toch helemaal niet.
Ben gewoon benieuwd wat zoon schakelaar kost.
Want sommige onderdelen via jd parts zijn schrikbarend duur.
Adri-JD850
Niet zo bedoeld zoals jij het oppakt,soms is origineel goedkoper dan je denkt, tussen de 40-50 euro
3130ls
@deeremeneer weet jij hoe de verlichting van een 4040 zit.het is namelijk zo. Stand 1 gaan de achterlichten aan.stand 2 de koplampen en de achterlichten. Stand 3 koplampen en zeiverlichting in de spatborden maar de achterlichten uit.raar maar waar.hoorde dat of hoe hoort dat.het maakt niet uit of je met je voet het grootlicht aanzet.
deeremeneer
@3130ls Ja dat klopt zo. De 40 serie heeft nog een echte Amerikaanse kabelboom waar her en der een europese kabelboom doorheen is gelegd.In Amerika is het zo dat stand 1 achterlichten en oranje knipperlichten in het aangaan. Stand 2 gaan de koplampen in de spatborden en de achterlichten en dak knipperlichten aan. en stand drie is werklichten in de spatborden en de koplampen in de spatborden aan plus de werklampen achter op de spatborden aan. De achterlichten en knipperlichten gaan dan uit. In de werklamp stand kun je met de voet schakelaar groot en klein licht schakelen en de werklampen achter boven aan en uit zetten. Bij de europese uitvoeringen kwamen er koplampen op de neus en vervielen die in de spatborden en daar kwam stadslicht in. Ook kwamen er andere achterlichten op met richting aanwijzers erin. De oranje lampen bovenin kwamen samen met de stadslichten aan en die gaan nog steeds uit als je je werklampen aandoet
3130ls
@deeremeneer ok ik vind het raar dat bij stand 2 die in de spatborden niet aangaan.die 2 kleine stadslichtjes. Bij mij in me dak zit niks zijn alleen glaasjes.
deeremeneer
@3130ls Die gaan helemaal niet aan?
3130ls
@deeremeneer nee het dak helemaal niet en die zijlampen alleen stand 3.die 2 kleine lampjes en de werk lampen
deeremeneer
@3130ls Die in het dak zijn vaak verrot van binnen. De stadslichten lijken aan de werklampen te zijn gekoppelt bij jou dan.
3130ls
@deeremeneer ja het dak is niet veel had er 1 open gemaakt maar zat niks achter. De spatborden gaan aan met de werklampen. Alleen is het nu in het donker dat alleen de koplampen het doen. En misschien kunnen ze der eigen vergissen of het een motorrijder is.zou je stroom van je koplampen moeten pakken en naar die 2 lampjes in je spatborden aan moeten sluiten. ? Of werkt dat niet.
deeremeneer
In principe zouden de kabels er moeten liggen.
3130ls
@deeremeneer ok zal nog eens dokteren. Ben niet zo handig met elektriciteit. In ieder geval bedankt. Wel een mooi gezicht als alle werklampen aan staan
deeremeneer
@3130ls Ja als je wat moet weten of hebben vraag je het maar.
3130ls
@deeremeneer ja is goed bedankt. Het stroom klopt nog redelijk de rest van de cabine is een zooitje haha massa is wel goed want alles Brand goed en Brand apart niet dat de helft meeknippert ofzo.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4440 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!