Illustratie van:

International 633 - Ihc 633 start problemen

Hallo beste mensen

Ikheb reeds een 633 opgeknapt maar nu blijkt dat hij niet goed start. Wat hij voorheen niet had. De accu en dynamo enzo zijn allemaal goed dus daar zit het niet in.mij lijkt t dat de 633 hem niet hard genoeg rond gooit of dat de moter te weinig compressie heeft. Zodra ik hem start komt er wel gewoon rook uit de uitlaat dus de diesel komt ook goed bij de brandstofpomp

Deel dit topic

Reacties

claasfan
1 topic verwijderen
Boemrang
Vooraan beginnen met controleren, goed ontlucht, blijft er geen klepje hangen, komt de stopknop goed terug, tankdop niet verstopt!!!
Dit zijn belangrijke zaken die gecontroleerd moeten worden...
3130ls
Massa schoonmaken kan wezen dat er verf tussen zit
Wimsumar
Beste MCD-439: Wat heb je er allemaal aan gedaan bij het opknappen?

Het klinkt mij als 'gewoon' een zwakke accu. (mogelijk ontladen door lange stilstand van de trekker gedurende het opknappen).
mcd-439power
Ik heb hem opgespoten nieuwe filters nieuwe accu en nieuwe brandstofleidingen gemonteerd meer eigelijk niet omdat de moter goed is en altijd goed starte
Wimsumar
Beste MCD-439:
Quote @mcd-439power:
nieuwe accu

Een nieuwe accu kan (ook door zelfontlading op de winkelmagazijnstelling) ook zwak zijn. En, zoals al genoemd, slecht contact van de accukabels (verf?).
Draai ook de verstuiverleidingen 1 voor 1 eens een beetje los bij draaiende motor. Mogelijk toch nog wat lucht in het systeem.
3130ls
Als je hem start word de massa dan warm?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
7