Ervaring(en) met dit bedrijf

Hallo,

Ik ben op zoek naar een stage adres in het buitenland. Nu kwam ik op mijn zoektocht dit bedrijf tegen. Mijn vraag aan jullie; heeft iemand goede (of slechte)ervaring met dit bedrijf?

Mvg

Mark

Deel dit topic

Reacties

Snaky Bill
@ Mark B.
Je kunt ook stage bij ons lopen op een landbouw bedrijf in Saskatchewan, we hebben van af 1980 ongeveer 87 studenten gehad tot aan nu toe
, ons bedrijf is een irrigatie bedrijf dat is gespecialiseerd in pootaardappelen en granen en koolzaad ,voor inlichtingen kun je altyd ons mailen ellyvanderveldt@yahoe.com ,she kun ja alle informatie geven. SASKATCHEWAN is de grootste landbouwprovincie van Canada, met voornamelijk droogland bedrijven , irrigatie is rond het stuwmeer Lake "Dievenbeker" .tot hoors .
tone29
@Snaky Bill ik wil er ook nog een keer heen. Vorigjsarben ik in nieuw zeeland geweest
Snaky Bill
@ tone29.
je hebt me E mail adress, ellyvanderveldt@yahoe.com daar kun je vragen stellen ,van harte welkom voor de voor jaars werkzaamheden.
obelix
Hoi Mark, ik ken het bedrijf Raats en ik ben er ook geweest, mijn zwager woont in de buurt en hun doen ook het loonwerk bij mijn zwager. Het bedrijf ziet er goed uit maar het is soms wel lange dagen maken, dus veel werk in het voorjaar met de mest en nu mais hakselen. Wanneer is de bedoeling om te gaan? Ze verstaan Nederlands.
mark b
@obelix Eind mei begin juni wil ik gaan
obelix
@mark b dan is er ook wel werk daar, gras hakselen en persen en dan de graanoogst, gewoon even schrijven of bellen. Er zijn meer Nederlandse stage lopers daar geweest laatste jaren, ik heb er enkele van gesproken.
mark b
@obelix Hoe was de ervaring van die stage lopers, die je gesproken hebt over het bedrijf?
obelix
Ze waren enthousiast over de stageplaats bij Raats, ze hadden verschillende soorten loonwerkers werk gedaan daar, ze waren een hele ervaring rijker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0