4*4 van john deere 3040 schakeld niet meer uit.

De 4*4 van mijn john deere 3040 schakeld niet meer uit. Ik krijg ook geen spanning onderaan aan de elektrische kabels. Maar het controle lampje brandt nog. En de zekeringen zijn nog goed.

Deel dit topic

Reacties

jd4050
Schakelt je relais nog wel?
jefke235
@jd4050 Waar zit die juist? Is dat de schakel knop zelf?
jd4050
Kans is groot dat het relais bij de zekeringen in de buurt gemonteerd is. als het door een relais geschakeld word.

misschien is het handig als je een elektrisch schema raadpleegt? en de handleiding van de trekker erbij pakt daar staat dat vast wel beschreven waar je moet zoeken.
jefke235
@jd4050 Oke merci voor de hulp. Ga morgen is bekijken
ford5000
Draadbreukje misschien, of dat één van de draden onderweg ergens bloot ligt zodat hij massa maakt?
boer koen
Als je de vloerplaat uit de cabine neemt zul je een stekker zien deze es goed doormeten als de stroom mischien nog tot daar komt want deze stekkers geven nogal eens slecht contact. Heb ook al voorgehad dat de schakelaar zelf niet meer goed functioneerde
minkema
Onder de versnellingsbak zit een spoel die hem in of uit schakeld als de 4wd drijf uit staat staat er spanning op zodra er geen spanning op staat gaat de 4 wd aan. Klinkt wat tegenstrijdig maar is zo.
jefke235
Het was draadbreuk. heb nieuwe draad gestoken en het werkt nu terug.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0