Kotte bouwt zelfrijder

Machine fabrikant Kotte heeft een zelfrijder ontwikkeld.

Deel dit topic

Reacties

martsnijders
Persoonlijk vind ik het geen mooie zelfrijder
claasfan
Ik vind em ook niet mooi
Sanderrr
Is het ook niet nee, maar het is nog een prototype dus het zal waarschijnlijk nog anders worden
EA_MF
Die ga je hier in nederland denk ik niet of nauwelijks zien. Zelfrijder van 30 kuub is veel te groot voor de nederlandse percelen.
Wimsumar
Beste EA_MF:
Quote @EA_MF:
30 kuub is veel te groot voor Nederlandse percelen

Eigenlijk is die 'strontbuffel' ook net weer een paar kuub te klein. Een mesttransportauto (35 m³) past er niet in 1 keer in.
fahrm
@Wimsumar dat boeit Kotte ook niet want in Duitsland kun je vanwege het totaal gewicht dat toch nooit laden en is deze tank daar dus groot genoeg.
ej-van-de-voort
Ik kan me zo voorstellen dat ze het ding gebouwd hebben, en er toen achter kwamen dat er ook nog een motor in moest. Dat neus geval misstaat volledig. Zo zagen er zelfrijders 20 jaar terug uit. Beter hadden ze de motor onder de cabine kunnen werken net als bij die HB trac
sallander
Dat ding lijkt wel gemaakt van DUPLO. Dat snap je toch niet van zo'n bedrijf, als een boer deze zelfrijder had gebouwd kun je het je wel voorstellen.
atlaspower
IK zou de cabine voorop zetten, kun je de tank nog een aantal meter langer maken en haal je de 40 kub wel
b450
Lijkt wel iets van veenhuis VVT. Die leken ook altijd als of ze van duplo waren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0