John Deere 6310 SE - 4wd blijft ingeschakeld

Hallo,

Bij onze 6310 blijft de 4wd ingeschakeld terwijl de schakelaar niet ingeschakeld is. Iemand enig idee waardoor dit kan komen? Ik heb van andere al gehoord dat dit de rem schakelaars kunnen zijn i.v.m inschakeling tijdens remmen. Ik hoor graag wat jullie denken.

Alvast bedankt
Thomas6310

Reacties

Baltus_steyr
Is niet je zekering van je 4 wiel drive kapot? bij onze steyr als de zekering kapot is dan blijft de vier wiel drive ook aanstaan.
fendt-vario
Schakelaar zelf wel goed ?
Thomas6310
Vorige week is de trekken uitgeleend, toen was het probleem ook al voorgekomen. Hun hebben toen ook de zekering vervangen. Alleen toen ik weer op de trekker zat was het probleem alsnog (alweer) aanwezig.

Ik ga kijken of het helpt, als de zekering eruit blijft knallen zal er waarschijnlijk iets sluiting maken.

Bedankt voor je reactie!
Fendt926Driver
Quote @Thomas6310:
als de zekering eruit blijft knallen zal er waarschijnlijk iets sluiting maken.
ben geen jd gebruiker maar meende een keer opgevangen te hebben dat de 4wd bijop de remlicht zekering zat. misschien dat je er iets aan hebt
Thomas6310
Ik denk zelf eigenlijk dat het probleem bij de rem zit omdat het 4wd lampje niet brand. Vanavond met de spanningsmeter aan de gang.

Bedankt voor de reacties!
johndeere6506
Zekering kan een probleem wezen. ik geloof dat de die voor de BCU brakes moet hebben. is dit het probleem niet, dan is het hoogstwaarschijnlijk de spoel die de 4WD inschakelt kapot. dit komt nog wel eens voor.
ralphhonda
@Thomas6310 Heb het zelf ook gehad met de 6210se. Inderdaad de zekering stuk, kwam door een aanhangwagen welke sluiting in de verlichting had.
Ik belde de dealer, joh me fwd blijft aan staan. Die vroeg direct heb je er aanhangwagen aan hangen?
ralphhonda
Bij mij was het trouwens net als bij jou dat het 4wd lampje niet brandde...
1046
Heb et wel eens bij een fendt gehad, aan de computer gehangen , die gaf aan dat er een spoel kapot was, die vervangen en probleem opgelost
johndeerefiat
Meestal zit er sluiting, in de wagen of andere machine met verlichting.
nickpater
9 van de 10 keer is het de zekering van je remlichten. toevallig een lampenkapje kapot van je achterlichten? dat is meestal de oorzaak omdat er dan water inkomt en dan kortsluiting krijgt
fiatfan
@johndeerefiat ja hebben wij ook al een paar keer gehad. rijden 90% van de tijd met wagens en dan heb je wel eens dat de verlichtingkabels verslijten
Thomas6310
Probleem opgelost,

Zekering inderdaad kapot, zekering vervangen.
4wd bleef alsnog af en toe aan staan samen met de remlichten.
Rempedaal bekeken en de schakelaar van de remlichten beter afgesteld. probleem opgelost.

Schakelaar bleef hangen daardoor waarschijnlijk de zekering is geknapt.

Bedankt voor de reacties!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6310 SE ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!