Remmen fendt 306 ls bj82

Mij remmen doen het niet meer remolie potje flink gezakt.nu haal ik een beschermkap van de wielremcilinder en zie daar olie staan dus daar de oorzaak. Nu ging ik ook de dikte van de volle schijfrem controleren schroef plaatje los en er loopt olie en smurrie uit.Kan dit door de lekkende cilinder en kan je het schijfrem huis spoelen dat dit terug zuiver word?

Deel dit topic

Reacties

gkgerbengk
Je kunt de hulpcilinder er afhalen door de imbusbouten los te draaien en de moer binnenin de cilinder los te draaien. Als je het hele pakket er dan uit hebt haal je de borging en de veer eruit en kun je zien als je cilinderwand is aangetast door roest. Even goed schoonmaken met scotch totdat de roestpuntjes zo veel mogelijk weg zijn. De 2 afdichtings-ringen die erom zitten kun je voor de zekerheid (als je zeker weer dat die versleten zijn en het huis nog vrij goed is en je het prijstechnisch aandurft) even nieuwe omdoen. Dan weer in elkaar zetten met speciaal vet (kun je zo bij de fendt lmb een druppie van halen) en alles er weer op zetten/afstellen. oppassen dat je er geen vuil meer in krijgt. Als die nou nog steeds lekt ben je denk ik toe aan nieuwe cilindertjes (totaalpakket) van zo'n 400 euro.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
3