Fordson Dexta neus en spatborden

Ik ben op zoek naar een neus en spatborden voor een Fordson Dexta uit 1958. Ze hoeven er niet geweldig uit te zien, zolang er maar geen gaten in zitten. Nieuwe liggen boven mijn budget..

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Marktplaats/speurders?
oldtimergek
Gebruikte spatborden zal moeilijk worden om daar nog wat fatsoenlijks voor te vinden. Meesten zijn toch wel aangetast. Ik zelf heb een complete donor ford gekocht waar nog redelijke spatborden op zaten. Dexta neus kom je af en toe nog wel tegen. Maar zijn ook vaak toch wel wat beschadigd.
Teunisss
Gewoon nieuw kopen die spatborden, bij histoparts.nl 219 euro per set. Neus is ook wel te koop, rond de 300 euro. 2e hands is vaak rot vol deuken. Als je de dexta mooi wil hebben kost het gewoon wat geld. Resultaat zie mijn foto,s. 😉
RPCounty
@Teunisss jij en histoparts???
Teunisss
@RPCounty haha de liefde was over maar histoparts heeft het voorval netjes opgelost. Ze hebben de service wat beter gemaakt zal ik maar zeggen.
RPCounty
@Teunisss ik zie het nu inderdaad hahaha

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (DextaHB). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0