Fendt Katana 65

Waar is de Fendt Kantana 65 nu in gebruik, wat zijn de gebruikers ervaring?

Deel dit topic

Reacties

CHALLENGERfan
Tip: lees even de TREKKER 😉
obelix
Ik heb weinig gehoord van de demo Fendt hakselaar hier in de buurt.
Ik wil wel graag de ervaringen met deze machine horen.
obelix
@CHALLENGERfan Daar staat weinig in over loonwerkers die deze machine dit jaar in de mais hebben mogen gebruiken.
jurgenkrijt
T blijkt dat er maar een rempedaal in zit
timvanr
@obelix maar alle loonwerkers hadden em meestal maar een halve dag.
Dus veel ervaring hebben ze niet.
ares697
Hoeveel van deze topics komen er nog?
Loeideutz
@ares697 Tot TF uit de lucht gaat.
Loeideutz
@ares697 Ik begrijp je probleem. Maa als een topic niet meer op de voorpagina staat, is er weinig of geen aandacht meer voor. En dat kunnen sommigen niet aan. Dus wordt er een "nieuw" topic gestart. Ik stoor me er niet aan en ga al helemaal niet zoeken of en wie al eerder zo'n topic heeft gestart.
stevenb
Ik denk persoonlijk niet dat fendt heel succesvol gaat worden met hakselaars, voordat je tussen de markt van new holland, claas , john deere of krone wilt komen moet je wel een heel goede machine hebben lijkt mij ???
valmet 605
@Loeideutz 1 of 2 berichtjes en het staat weer in de populaire topic lijst!
Loeideutz
@stevenb Zie het topic van de JD broodrooster. Deze wordt gekocht door mensen die net Fendt logo ergens op willen zien.
mdoornekamp
@stevenb ik vind het ook wel een gewaagd project van Fendt. Dan moet je inderdaad wel met iets bijzonders komen en dat is nog niet gelukt. De Katana oogt niet bijzonder, de voorbanden zijn veel te klein en de motor ligt ouderwets in de lengte. En het ontbreken van een gescheiden remsysteem is ook wel een minpunt als het nat wordt. Krone heeft ook wel heel goed zijn best moeten doen om een plaatsje in de top 5 te krijgen.
weurding
@Loeideutz binnenkort komen er ook condooms met trekkermerken als opdruk, geheid minder geboorte's 😉
Loeideutz
@mdoornekamp Krone kwam met dikkere motoren als op dat moment gebruikelijk. Ze hadden direct de breedste bek. Ze konden gelijk 40 over de weg rijden. Alle andere merken moesten direct in de achtervolging. Dat is nu veel moeilijker, en Fendt heeft in ieder geval nog niks nieuws gebracht. Effe los van het feit dat Krone ook al goed was in de rest van zijn machines.
Loeideutz
@weurding Die wil ik. Misschien krijg ik dan ook nog eens een vriendin.
mdoornekamp
@Loeideutz ja en Krone doet nog steeds heel veel aan ontwikkeling zoals de vari stream beweegbare bodem van de kooi, onafhankelijke wielophanging achter en steeds betere bekken die zichtvriendelijk opklappen. Zij begonnen meen ik ook met de grootste banden maten. De instap krone 480 heeft dezelfde bandenmaat als de grootste Claas 😄
Loeideutz
@mdoornekamp Die bekken hebben maar 1 foutje heb ik me van het weekend laten vertellen. Als de ketting kapot gaat ben je gelijk arm.
jasper01
@Loeideutz zou met dat andere product meer uitkijken voor scheurend rubber is nog duurder
Loeideutz
@jasper01 U bedoelt?
weurding
@Loeideutz je condoom met opdruk haha
mike_v
Quote @stevenb:
... niet ... succesvol ...

Goed of slecht ga en kan ik me niet over uitspreken, maar ik denk eerder dat het probleem ligt in het 'nieuw' zijn in de markt van hakselaars. Fendt is een (vrijwel enkel) trekker-gerichte fabrikant in mijn ogen, op die paar combines en balenpersen na. Dan kan je niet verwachten dat ze meteen met compleet nieuwe systemen komen.

Veelal zijn bedrijfsleiders erg merkgebonden. Jammer want het kan goed zijn dat een ander merk véél beter is voor hun bedrijf.

Kwestie dus van een kans krijgen om zich te tonen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0