Cultuur wielen voor naast 650-65r38

Hallo.
heeft of weet iemand nog een setje cultuurwielen met banden voor naast 650-65r38, dit is vor trekkerslep dus mag rond de 2 cm profiel op zitten.
mvg m scholten

Deel dit topic

Reacties

Thommie
@DieterL Goed opgelet Dieter haha, heb dit setje alleen al verkocht... Moet je trouwens ook nog bedanken voor de folder van de 1255 die je me hebt gegeven, was er zeker blij mee 😃

@eicher3105 Heb nog wel een setje 11.2-48 staan met velg. Zijn Michelin banden, met in 1 band een kleine scheur in de wang. Velgen zijn strak en kan zo een Molcon ster in, als je interesse hebt pb je me maar.
DieterL
@Thommie

Graag gedaan, al aan het ombouwen? 😉
Moet het nodige aangepast worden, je kan het @mc-cormick-ihc vragen, heeft het al eens gedaan.
mc-cormick-ihc
@Thommie gaat dit over t geen wat ik denk dat het is... ik heb nog boekje kraftstofsysteem und turbolader liggen
Thommie
@DieterL Haha eerst nog andere dingen op de planning, zal nog wel een tijdje gaan duren ben ik bang haha.

@mc-cormick-ihc Ja daar gaat het over haha, maar is iets voor later, ga voor volgend seizoen eerst een paar andere dingen zoals cultuur en andere gewichtendrager proberen, maar daarna is het misschien wel een stap die ik wil maken. Dat boekje heb ik dus wel interesse in 😃

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (eicher3105). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1