Massey Ferguson 188 - hefdeksel afnemen

Ik ben bezig met een mf 188 het hefdeksel aan het afnemen
krijg het 2cm omhoog heb dan aan de rechterzijde van de boite, deksel afgenomen waar de oliepeilstok zit. wat moet er daar worden afgelegd of gedemonteerd worden voor vedere demontage?
stefaanp

Reacties

David Bakker
Je kunt het hefdeksel er zo afnemen je hoeft verder niks los te maken
stefaanp
@David Bakker
krijg het niet hoger dan 2cm
het is een 188met multi-power
Pauls
@stefaanp das logisch dat je niet meer dan 2 cm omhoog krijgt, nu moet je aan de rechterzijde (binnen het zijdekseltje) het rolletje wegnemen? dit rolletje (ong 2 cm breed & 1 cm hoog) moet je uit het gaffeltje nemen. Let op dat het niet in de olie verdwijnt, of onder de oliepomp. Als dit er af is kan je ook best rechtsboven waar soms een hendel zit, deze 2 bouten ook losmaken en zo kan je het holle buisje (25 cm lang) eruit nemen. (dit laatste is niet echt noodzakelijk maar is bij hermontage wel makkelijker)
Pauls
@stefaanp kijk bij mijn profiel, der staat een foto bij met gegevens, onder het wit kadertje (tekst : hier zit het rolletje in) zie je het gaffeltje.
Wimsumar
Beste PaulS:
Quote @Pauls:
kijk bij mijn profiel, der staat een foto bij

En nu staat de foto hier 😉 :

Klik op foto voor uitvergroting:
Pauls
@Wimsumar dank je (kreeg het niet dadelijk voor elkaar)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 188 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!