Illustratie van:

Guldner Spessart - meer informatie over guldner A2KS

Hallo ik heb vanmorgen een guldner A2KS gekocht nu weet ik helemaal niks over deze trekkers. de trekker die ik gekocht heb is een opknapper. ik ben bekend met deutz trekkers maar dus niet met guldners weet iemand hier wat meer over en vooral over dit type.

Deel dit topic

Reacties

kramer
Hier kan je info krijgen.

guldnerrestauratie.nl/
lindehydrocart30
Wij hebben er 2, super simpele trekkertjes. 2 cilinder luchtgekoeld, 16 pk. ze hebben een ZF bak, met 6 versnellingen vooruit, en 2 versnellingen achteruit. optie was een hefinrichting, of een maaibalk. vraag maar wat je verder weten wilt!
marwin1987
Wat doen deze trekker kwa prijs. ik zal vrijdag even fotos plaatsen dan haal ik hem op.
lindehydrocart30
@marwin1987

als ik het zo begrijp met kapot stuurhuis en met los liggende motor? een honderd of 5 😛, ze worden nu iets duurder op marktplaats, maar voor een paar jaar terug kocht je een goedlopende spessart voor 900, met spelingsvrij stuurhuis.
marwin1987
Oke zou er ook een mogelijk heid zijn om het stuurhuis op een of andere manier te maken. want als ik geen kan vinden gaat die uit elkaar voor onderdelen maar vind dat eigenlijk wel zonde.
lindehydrocart30
@marwin1987

kijk eerst maar eens wat er precies kapot is dan. dan weet je welke onderdelen je nodig hebt.
marwin1987
Oke haal hem vrijdag op hoop dat ik hem zondag dan uit elkaar heb. dan hoop ik er wat meer over te kunnen zeggen. en anders gaat die op marktplaats of sloop ik hem zelf.
marwin1987
En hij hoeft morgen niet klaar te zijn mag best een jaartje duren maar was al bang voor het stuurhuis zit er ook niet ergens een oldtimer sloper ofzo of eventueel in duitsland.
marwin1987
Ik heb zo net twee foto's geplaatst onder guldner spessart dit is hem dus zal maandag ook paar fotos van het blok maken die heb ik hier zo niet
lindehydrocart30
Er zitten wel guldner slopers in nederland en duitsland, maar het zijn gewilde onderdelen, en zeer schaars.
de trekker oogt wel strak op de foto's.
marwin1987
Oke waar zitten die slopers zoal allemaal dan en heb je eventueel namen. Ik hoef er ook niet gelijk een te hebben mag best paar maand duren maar tog vast oren en ogen open houden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner Spessart ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
49