Veenhuis 6800 handleiding

Hallo iedereen, ik zoek een handleiding voor mijn veenhuis 6800. Wil wel iets meer informatie over de stelknop die er op mijn elektrische ventielen blok zit en verder zou het wel interessant zijn om te zien wat er allemaal in staat natuurlijk.

Dus heeft iemand een handleiding van deze tank, en dan de tank met elektrische bediening? en zo ja zou iemand mij hier aan willen helpen?

Bedankt voor de hulp in ieder geval;)

Deel dit topic

Reacties

GROENEDEERE
Ik denk dat je niet vee zult komen gezien bijna geen tank van veenhuis hetzelfde is qua opbouw en afbouw. Door wensen van de gebruikers zal t een en ander per tank kunnen verschillen.
casejxu
Er staat op mp een te koop met handleiding. Vraag hem eens.
devonvdkroon
Is het een veenhuis vmz ?
gerard
Het is een veenhuis 6800 van 1996, zijn wel veel van deze gebouwd met mijn opbouw.

Nee geen vmz dacht ik.

Ik heb deze mensen al gevraagd, maar geen reactie.

google.nl/url/…

Het is het volgende knopje waar ik geinteresseerd naar ben.
En een gewone handleiding van de tank met elektrisch ventiel is al genoeg. De enige opties die er zijn, zijn in en uit klappen van een bemester, ik heb een 3 m bemester dus dat is niet nodig. Verder kan er een turbo vuller op of zuigarm. Maar ik kan er zelf wel uithalen wat ik wel nodig heb en niet. dus maakt niet uit of het van een uitgebreidere tank is, als het maar van een 6800 is.
devonvdkroon


lijkt hij een beetje op deze tank
gerard
Ja zon tank is het, alleen ik heb een enkele as. Maar is ook precies zon elektrische bedieningen systeem. En het gaat mij om de knop die je kan zien op deze foto in het zwart in het midden van het rode kastje.
devonvdkroon
@gerard kan van de week wel even in de handleiding kijken
devonvdkroon
@gerard ik heb gekeken in de handleiding maar daar wordt niks vermeld over deze draaiknop
devonvdkroon
@gerard denk dat het een soort smoring is waar voor weet ik niet. je kan het beste volgen waar deze op uit komt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3