Same 240 spatborden

Hallo,

Ik ben opzoek naar 2 achter spatborden van een Same 240.
Helaas weet ik al dat ze heel slecht te vinden zijn maar ik kan het altijd proberen. Dus heb je wat liggen of weet je iemand? dan hoor ik het graag!

Deel dit topic

Reacties

Patrick 2020
Ik heb nog wel een adresje die zie levert (weet niet of ze het nog steeds kunnen leveren) van polyester. Heeft Kamping ook niet meer wat liggen?
ford3600fan
@Patrick 2020

En wat kost zoiets?
Kamping weet ik niet, woon niet echt in de buurt. Ik wil hem binnenkort wel gaan bellen voor wat onderdelen maar ik kan nog geen telefoonnummer vinden of een mail adres..
joop-same
@ford3600fan Kamping heeft geen spatborden van een 240 en die vind je in NL ook niet, spatborden van een Ford 3000 brede uitvoering zijn heel goed pas te maken en ook nog nieuw te koop voor een leuke prijs.
ford3600fan
@joop-same

Dit had ik al verwacht.. Zelf heb ik nog spatborden liggen van een ford 3000. Zal binnenkort is kijken of dit inderdaad goed kan. Jij kan ook onderdelen leveren hoorde ik? Zo'n beetje alles? Zoek namelijk keerringen van de hefarmen, glijbussen van de rempedalen, logo's, stuurdelen ect.
joop-same
@ford3600fan Onderdelen kan ik ook bijna alles tegen hobby prijs leveren Mail maar Joop-Same@solcon.nl voor een
vrijblijvende prijsopgave.
ford3600fan
@joop-same

Mooi bedankt! Ik zal morgen een lijstje maken met wat ik allemaal nodig heb, waarna ik u een mail zal sturen.

Gr Niek
ford3600fan
@joop-same

Weet je trouwens ook of die schelp spatborden ook passen van een Ford 3000?

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (ford3600fan). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1