Illustratie van:

MB Trac 700 - Cardanas bevestigen

Weet iemand wat de makkelijkste manier is om de cardanas voor aan de versnellingsbak te monteren. Of heeft iemand een uitleg? Na vele malen proberen lukt het steeds niet aangezien er nog bescherming om heen moet en er geen ruimte is om de schroeven te bevestigen.

Deel dit topic

Reacties

koen-hanomag
(misschien handig om te vermelden om te zeggen welke je hebt, een oude met middeschakeling of nieuwere met zijschakeling)
fordsondexta200
@koen-hanomag
Idd wel handig,
Het is een middenschakelaar
Maar vgm zijn ze het zelfde
koen-hanomag
@fordsondexta200 oke, heb er verders niet echt verstand van maar volgensmij zit er wel een verschil tusse haha, maar wel handig om de goede onderdelen te kopen 😄
florisrobben
Ik hoop dat het inmiddels gelukt is anders kan je met een kettingtakel de vooras volgens mij iets naar vcor trekken in de veerring en dan heb je net genoeg ruimte om de as vast te schroeven. Het is inderdaad geen fijn karwei
fordsondexta200
@florisrobben nog bedankt maar hij is helaas ingeruild voor een tw 20
florisrobben
Oke dat is wel jammer

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1