Illustratie van:

Fendt Favorit 3 - Vooras Fendt favorit 3

Hallo,

ik ben mijn fendt favorit 3 aan het opknappen en ben namelijk nieuwe fusee bussen er in aan het zetten maar nu ben ik aan de onderkant van de fusee bus zat een druklager. ik kan het nergens nieuw vinden en bij granit vind ik het ook niet. nu is mijn vraag of daar aleen een messing schijf onder de fusee bus moet of dat daar nu echt een lager onder moet zitten.
want ik vind wel de schijf die er onder moet maar nu weet ik niet zeker of daar een lager moet zitten ipv een schijf.

Deel dit topic

Reacties

basia
Wat voor type vooras zit eronder ?
Met los veerpakket erachter ? of de bladveren erin ?

Hoe dik is de fuseepen ?
favorit321
Met bladveren er in.
de fuseepen dikte is 40mm
basia
@favorit321

De Farmer 3 S van mij ; heb ik kogeltaatslagers in gemonteerd ( lager n.r. 51208 ; maten : 40-68 dikte 19 mm)

Een nadeel , deze lagers zijn open ; dus voor eventuele afscherming van stof en vuil zou je er metalen of kunstof kapjes bij moeten maken om er over heen te zetten .

Lagers kosten +/- 12 tot 40 euro p.s. afhankelijk van merk en web-winkel .
favorit321
Bedankt voor de reactie er op en voor de informatie ik heb de lagers besteld en ze komen perfect uit. heb nog wat oude kapjes liggen ervoor dus het komt goed. bedankt.
favorit321
Bedankt voor de reactie er op en voor de informatie ik heb de lagers besteld en ze komen perfect uit. heb nog wat oude kapjes liggen ervoor dus het komt goed. bedankt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Favorit 3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
85