John Deere 4350 - Hydrauliek probleem

Hallo

Ik heb een probleem met de 4350.
Het gehele hydrauliek systeem werkt niet...
En hij gaat niet in versnelling lijkt alsof de koppeling niet werkt, als ik hem voor een versnelling zet wil hij wel vertrekken.
Heeft dit allemaal met de hydrauliek te maken wand ik denk tot de aanstuurpomp defect is en tot de pomp vooraan geen olie krijgt. Maar dit heeft niets te maken met het niet in versnelling krijgen lijkt mij
Of hoe zit dit bij john deere.

Alvast bedankt mvg wouter
deutz powers

Reacties

JD3010
Deze soms?
deutz powers
Inderdaad
DeutzDX605
Steekas niet gebroken?
boer koen
De aandrijfas van de oliepomp in de versnellingsbak al nagekeken?
JD3010
@deutz powers je koppeling is kapot, dat staat bij die andere foto. Vraag aan de verkoper wat het probleem kan zijn.
deutz powers
Ja ik denk ook tot het echt aan de koppeling ligt maar niet tot ik hem in 2 heb en tot het een hydrauliek probleem is lijkt mij raar ma heb noch nooit een jd open gehad vandaar.
deutz powers
@boer koen
Waar kan ik die aandrijfas zien zitten ? Of moet hij van elkaar om hem te kunnen zien ?
@deutz powers op de achterbrug achter de steun van de topstang zit een zeskant dop. Als je die losdraait zit daar een zeskant as in van meter of 2. Die kun je er dn zo uittrekken en inspectere
deutz powers
@PascalStruijs4440
Oke dit is dan de aandrijfas van de pomp ?
@deutz powers nee de soort van opvoerpomp voor de grote die voorin de trekker ligt
deutz powers
@PascalStruijs4440 oke dan ga ik deze eens nakijken
deutz powers
@PascalStruijs4440
Ik heb die zeskante as eruit gehad maar deze is als nieuw !
Nog iets wat ik kan nakijken of proberen?
deutz powers
Denk het probleem gevonden te hebben onder het koppelingshuis zit een zeef filter deze zit helemaal vol !!
deutz powers
@PascalStruijs4440
Nog steets niets ! Het lampje van de transmissie olie brand en de rechtse en links onder het stuur branden rood. De linkse is uit nu de filter schoon in maar de rechtse blijft branden.
Ik heb geen handleiding dus geen iedee wat die meten
@deutz powers zit in een voorfilter in de bak en een transmissiefilter. Vervang olie en transmissiefilter en maak voorfilter schoon
deutz powers
@PascalStruijs4440
Voorfilter is die zeef onder de koppeling ? Deze is schoon en de transmissie filter lijkt me ook nog redelijk. Maar als ik aan de vulstop ga luisteren hoor ik olie spuiten in de bak. Dus ik denk eerder dat de leiding lekt die de pomp moet voeden.
Kan ik ergens druk meten van die pomp. Meten is weten ! Maar ik zie nergens een nippel om mijn drukmeter op te plaatsen.
@deutz powers als je zegt dat het schoot lijkt hebben we niks aan. Dit systeem is best vuil gevoelig kan ik uit ervaring zeggen. Vervang zoiezo t filter. T aanzuifiter zit achter een stop die zich bevind voor de linkse trompet, uiteraard ver onderaan. Maar als er gezegd word dat de koppeling ook versleten is kun je daar ook wel van uitgaan, eenmaal geslipt is zo een koppeling gewoon naar de knoppen
deutz powers
@PascalStruijs4440
Oke ik zal eerst de filters en de olie dan maar vervangen. Weet je toevallig waar ik de drukken kan meten ? Ik kan ze nergens zien zitten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!