Illustratie van:

Renault 421 - inschakelen PTO

Weet iemand hoe de koppeling van de cardan gebeurd? via de gewone koppeling of ergens anders? Onbelast kan ik de pto gemakkelijk inschakelen, belast (voor de eerste keer klepelmaaier gebruikt)... klinkt niet zo gezond.

hartelijk dank !

stijn

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Stijn-Valcke: Je moet, of het voetkoppelingspedaal voldoende diep intrappen, of de handkoppeling (indien aanwezig, de hendel boven de voetkoppeling) aantrekken om de aftakas in te schakelen.

N.B.: Indien alleen een voetkoppeling op zo'n Renault-421 zit, dan kan het zijn dat de vrije slag van het pedaal erg (te) groot is waardoor de aftakaskoppeling niet "vrij getrapt" kan worden en inschakelen van de aftakas niet wil door het 'tandwielgekraak'.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 421 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
4