Kubota B7000 - vooras

Beste,
Vorige week erachter gekomen dat de tandwielen van de voor aandrijving kapot waren. Hier heb ik nieuwe voor besteld. Met nieuwe lagers en nieuwe keerringen. kwam ik er zojuist achter dat de as beschadigd is wat naar het differentieel loopt. Vorige eigenaar heeft hier waarschijnlijk mee gerommeld.
Weten jullie misschien ergens waar ik dit goedkoop kan bestellen?
Alvast bedankt!

Deel dit topic

Mark Aben

Reacties

erik9831
Nu nog eentje die 3 voorassen nodig heeft ... @velsje

Onderdelen gezocht zou eigenlijk bij 'te koop (gevraagd)' op het forum moeten staan. Maar geen probleem, het is je eerste keer dat je hier langs komt, dus is het je zeker vergeven 😄

Gewoon een beetje opletten in de toekomst.

Je hebt ook 3 topics aangemaakt, ik veronderstel dat je pc of gsm een beetje is blijven haperen. Je kan de topics die teveel zijn ook altijd opnieuw verwijderen aan de linkerkant naast je tekst, daar staan een paar opties waar je op kan klikken.

Veel geluk met je zoektocht.
Wimsumar
Beste Mark Aben: Informeer eens bij:

mini-trekker.nl/

Of:

tracpartz.com/nl/product-categorie/…
velsje
@erik9831 Jup, en ook nog eens in de verkeerde rubriek..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!