Fendt 104s

Hoi k heb een paar vragen over de fendt 104s wand wat voor een trekker is het en hoe veel pk heeft i en kan ik hem goed gebruiken voor het maaien,schudden,persen en dat soort dingen

Deel dit topic

Reacties

Jasperfendt
Wand wat voor een trekker is het:Een Fendt 104S
hoe veel pk heeft i:Twee keer de helft
harm-van-gorp
@Jasperfendt 2 keer de helft wat
Wimsumar
Beste harm-van-Gorp: Het is vanachter het toetsenbord/beeldscherm niet te zien/beoordelen hoe goed een trekker van inmiddels ruim 30 jaar oud is.
Mits de werktuigen in overeenstemming zijn met de 55 p.k. motorvermogen zou je 'm inderdaad heel goed kunnen gebruiken voor genoemde werkzaamheden. 😄

Fendt-104S technische gegevens:

konedata.net/Traktorit/fendt102b.htm/
harm-van-gorp
@Wimsumar dankje wel
@Jasperfendt 2x de helft.is dus een krappe 0.25 pk 😃 ik denk de helft van de helft en dan waarschijnlijk daar de helft van.
zenotrac1
Onze fendt farmer104s turbomatiek heeft 60pk en hij doet het perfect aan onze weidebloter

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
4