Illustratie van:

Deutz D5506 - V snaar vervangen

Beste forumleden,

Ik kom deze kabel tegen en die moet los anders krijg ik de nieuwe vsnaar er niet om. weten jullie of ik deze zo los kan halen? En waar is deze kabel voor? hij loopt naar het dashboard toe en ik denk zelf dat hij voor mijn olie temperatuur meter is.

Alvast bedankt,

Harmen

Deel dit topic

Reacties

zitmaaierharmen
Dit is de kabel
+1
nhmonteur
Ja hoor kan je zo los maken, is voor de aandrijving voor je toerenteller. dus ff eruit draaien, snaar vervangen en kabel weer aansluiten
basia
Toerentellerkabel? Gewoon de wartel even losdraaien

NH monteur was me net voor
zitmaaierharmen
@nhmonteur oke top! bedankt. kan ik weer verder.

Harmen
joost1996
Ik ben daar nou ook even mee bezig maar als ik de wartel los draai en dan de kabel naar achteren trek blijft de binnenste staal kabel nog in het motor blok zitten. wie weet hoe dit kan?
basia
@joost1996

Binnenkabel zit waarschijnlijk beetje vast in aandrijf-vierkantje ; met combinatie-tang voorzichtig los maken ( beetje bewegend naar buiten trekken ) moet hij wel los komen .
maarten-tissen
Welke maat v snaar hebben jullie? Bij ligt een andere maat erop dan bij een vriend.
maarten-tissen
En op internet staat 1500 x 10
maarten-tissen

(klik om te vergroten)

Bij vriend

(klik om te vergroten)

Bij mij

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!