Illustratie van:

Ford 4100 - probleem met lift

Heb probleem met lift.moet hendel zeer ver naar boven bewegen alvorens er beweging in de lift komt.Zou dit een regeling of probleem met pomp zijn?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Ford7810BluePower: Staat de hefinrichting niet toevallig op de diepte-/trekkrachtregeling?
Neen toch niet.
sassinga
@Ford7810bluepower het probleem zit waarschijnlijk onder het hef deksel. Hef deksel eraf halen en op de kop leggen. Bij het regel mechanisme zit een kleine pen die is waarschijnlijk bijna afgesleten.
De hefdeksel is er al vanaf.Hier zit inderdaad een regelbout?Kan ik met deze bout nu nog wat bijregelen of gaat dit niet meer als de pen wat weggesleten is?
Snaky Bill
Ik denk dat @ Wimsuma gelijk heeft ,!
sassinga
@Ford7810bluepower afgesleten zal ook een oorzaak zijn. Er zit ook nog een klein pennetje waar het regelmechanisme tegenaan komt, die is waarschijnlijk ook bijna door. kun je wel krijgen bij een New Holland dealer
johan6640
Je kunt beter niet aan de regelbout draaien want als het goed is die nooit verdraait.als je nu aan die bout gaat draaien en is nog niet goed en je vervangt het pennetje moet je het regel ventiel weer afstellen.alsik jouw was gewoon pennetje vervangen en niet aan het regelventiel draaien. succes..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
6