Illustratie van:

Case International 640 - lekkende brandstofpomp

Beste mede tf'ers

Mijn ihc 640 lekt ondertussen al behoorlijk diesel bij de brandstofpomp. het is naar mijn weten een Bosch VE brandstofpomp. de lekkage komt langs de gashevel (ingaande as) weg. Wie weet hoe je dit weer lekdicht kan krijgen?

Groet Robert.

Deel dit topic

Reacties

marco steyr
Met deze hevel bedien je de regulateur, omdat deze vaak heen en weer gaat zit er waarschijnlijk speling op dat asje. ik heb mijn pomp hiervoor naar een revisiebedrijf gebracht die hebben er nieuwe busjes in gemaakt en gelijk de o-ring die voor de afdichting zorgt vervangen.
robertIHC1056
@marco steyr inderdaad er zit speling op het asje. Naar welk revisie bedrijf heb jij de brandstofpomp gebracht?
marco steyr
@robertIHC1056 ik heb hem naar diesel service in emmeloord gebracht.

Als je de pomp zelf gaat demonteren let er dan op dat je alles op tijd zet en desnoods merktekens aanbrengt en dat er geen vuil in de pomp en de rest van het brandstofsysteem komt 😉
robertIHC1056
@marco steyr bedankt voor het adres.
ja ik weet het, mijn buurman heeft de brandstof pomp er ook afgehad, hij heeft merktekens op de aluminium kap en de pomp gezet om de tijd goed te houden.
wezel844-s
Kun je ook gewoon maken zonder de pomp te demoteren hoor stelt niet veel voor
Wardcase
@robertIHC1056 de dealer kan er zo een afdichtset in zetten met een nieuwe bus voor het asje dan hoeft er alleen de deksel er vanaf,
robertIHC1056
@Wardcase @wezel844-s dank jullie voor de (aanvullend) tips

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
7