Atlas AB1302

Waar en hoe kun je het beste een Atlas AB1302 verzekeren?
Voor hobby matig gebruik?

Deel dit topic

Reacties

albert-fendt
Gewoon als landbouwvoertuig(trekker). Merk, type en serienummer ff doorgeven en klaar
b450
Ben je dan ook verzekerd als je graafschade veroorzaakt. Bv. als je een gasleiding kapot trekt en deze loopt vol water en deze moet worden schoongemaakt. Dat je er niet failliet aan gaat.
Alkyburnerfreak
Neen
3130ls
In principe moet je als je gaat graven klicmelding doen. Dan ben je daarvoor ingedekt
Albert Peters
Voor schade in het verkeer alleen w a. Is niet zo duur.
Mijn J D die de mini vervoerde koste nog 200 per jaar.
Ondergrondse schade verzekeren is veel duurder Bij graven zonder klik ben je niet alleen aansprakelijk ,maar loop je ook zonder schade een groot risico op een grote bekeuring.
Informeer maar eens bij CUmela
fastrac3155
Zonder klic ben je sowieso de pineut als je kabel schade maakt. Mr graafschade valt bij mijn weten ook niet onder de gewone verzekering. Moet je een aparte polis voor afsluiten. En die premies zijn behoorlijk pittig.

Een simpele waterleiding valt vaak nog wel mee en als je mee helpt met repareren willen ze ook nog wel eens coulant zijn met eigen risico enzo. Maar als je een gas of glasvezelkabel te pakken hebt dan ga maar eens goed zitten want dat zijn hele dure grapjes.

Mr sowieso altijd een klic aanvragen kost wel een paar tientjes mr zonder dan mag je zeker alles zelf betalen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
4