Handel onder de zitting D219

Wie kan mij vertellen wat de 3e handel is die links onder de stoel zit, de 1e 2 heb ik gevonden (hefinrichting en schakelen van de aftakas), maar waar is de 3e voor?

Hij schiet steeds terug, en bij gebruik verandert er volgens mij niets.

Ik zie graag jullie reacties aan deze adspirant trekkergebruiker.

Bij voorbaat dank.
Peter

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Vermoedelijk het differentieelslot, hiermee koppel je de 2 achterwielen aan elkaar, zodat ze tegelijk met dezelfde snelheid ronddraaien. Dit heb je waarschijnlijk bijna nooit nodig, enkel als je een keer vast zit ofzo. het klopt dat deze weer terugschiet. je mag, en kunt ook niet de bocht omsturen bij ingeschakeld diff. slot.
lindehydrocart30
PeterD219
Bedankt voor de info.
AW217
Klopt, differentieel slot wat lindehydrocart30 zegt.
Wimsumar
Beste PeterD219: Geheel in stijl met de verfransing van het Nederlandse klimaat in onderstaande link een (franstalig 😉 ) instructieboekje. Het is welliswaar van de MC Cormick D-322/326 maar veel zal hetzelfde zijn:

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]
PeterD219
@Wimsumar
Bedankt Wim,

Ik zal er in ieder geval iets aan hebben, en Google kan bij twijfel ook uitkomst bieden.
Zoals je al schrijft, niet alles maar zeker een aantal zaken zullen wel een antwoord geven.
ErDee
@Wimsumar fout de 2 cillindr hadden een zf bak de zwaardere een ih bak
Wimsumar
Beste Erdee:
Quote @ErDee:
fout

Helaas stond er geen instructieboekje voor de Mc D219 in de lijst. Desondanks kan aspirant trekkergebruiker PeterD219 toch iets van de bedieningsorganen terugvinden. En daar gaat het (mij) om. Details als welk fabrikaat de versnellingsbak is, maakt niet zo veel uit.

B.T.W.: Vul het A.U.B. aan met M.C.Cormick D219 documentatie.
ErDee
@Wimsumar dat betekend ook dat de bedienings totaal anders is
IH214d
Pas alsjeblieft op met het verstrekken van verkeerde gegevenens of data, dan kun je beter uit je hoofd weten hoe iets zit, dan dat je verkeerde documentatie hebt.

De aspirant trekkergebruiker zou zomaar andere gegevens ook kunnen gaan gebruiken die schadelijk kunnen zijn voor zijn trekker.
PeterD219
@IH214d
Bedankt voor de waarschuwing

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
4