Case International 585 XL - Rempedaal links na rustperiode geen druk meer.

Na stilstand heeft het linkerrempedaal geen weerstand meer. Na meermalen goed pompen gaat rem weer functioneren. Waar moet ik de oplossing van dit probleem zoeken of testen.
Flowercow

Reacties

john deere 7810
Ergens een lekage 😉

Denk bij je remzuigers, meende dat dit nogal eens voorkwam bij een case
MF65
Idd, de O-ringen van de grote remzuigers in de trompetten gaan nogal eens lekken bij deze types. Trompet moet er af voor vervanging.
koenjohndeere
Wat heb je er voor een olie in ziiten en misschien n keer ontluchten 😉
BradBoschker
Ik heb er zelf nooit last van gehad maar de Engelse versies staan er om bekend dat ze een beetje "zweten". Dus ik zou het hele remsysteem even op lekkages controleren.
redeagle14
Als het alleen links is dan ligt het mogelijk aan de zuiger afdichting. Maar wat bij deze ook veel voorkomt is het wegzakken van de vul en overstort pijp in het reservoir boven de hoofdremcilinders.
Flowercow
O-ringen vervangen en probleem inderdaad opgelost. Operatie viel mee, omdat alles goed bereikbaar is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 585 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!