Brandstof pomp dexta

Hallo sleutelaars ik heb een ford dexta uit 1957 met een vacuüm geregelde brandstofpomp mijn vraag is of de brandstofpomp van een ford super dexta er ook op past omdat het mechanische toch mooier werkt en langer vasthoudt dus alle tips en tricks zijn welkom negatief commentaar graag op sturen in een brief

Deel dit topic

Reacties

oldtimergek
Dat past wel, alleen gashendels moet je aanpassen. Vacuum geregelde zit gas hendel op inlaat spruitstuk en bij die van de super dexta aan de brandstof pomp. Er zijn ook wel dexta's met een gewone brandstof pomp. De wat jongere types.
noah-luth
Bedankt voor de info maar het gaat mij om de pomp
oldtimergek
@noah-luth waarschijnlijk moet je het inlaat spruitstuk ook wisselen. Bij vacuum pomp zit er een klep in het spruitstuk. Of die moet je vast zetten zodat ie volledig open blijft staan.
noah-luth
@oldtimergek bedankt ik ga kijken of het vastzetten van de gasklep een optie is

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2