Deutz-Fahr K560

Beste tractorfanners,
wij hebben een deutz fahr K560 opraapwagen, nu stopt de pick up niet met draaien wanneer deze omhoog staat, weet 1 van jullie wat hieraan kapot is???

Deel dit topic

Reacties

veeboertje
Niet allmaal tegelijk 😛
GD tuning Garyp
Niet iedereen is hier de hele dag actief
veeboertje
...
casejxu
Aan de linker kant moet dacht ik een klauw koppeling zitten welke Door een hevel word uit geschakeld als de pickup geheven word. Controleer deze even
Fendt926Driver
Denk dat het lagertje dat meedraaid op het tandwiel aan de linkerkant versleten is en komt de klauwkoppeling nier ver genoeg los. simpel op te lossen kijk hoe het zit en vul het op dat die wel vrij komt.
links in de rijrichting gezien
weurding
Vanwaar die haast? schaatsen doe je ook niet in de zomer 😃
Fast Eddy
Heb je hem wel goed in het vet?
veeboertje
Vet is geen probeem
veeboertje
Het schroefdraad van het tandwie zat er niet ver genog in waardoor deze niet vast bleef staan 😉
hobbyboer
@veeboertje Oke, dan hebben jullie er een waar de klauwkoppeling van binnenuit bedient wordt met een lange pen of bout, toch?
veeboertje
Lange pen volgens mij jah klauwkoppeling wordt van binnenui9t bedient

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2