Wat is een goede prijs voor een vorenpakker

Beste TF'ers,
Ik heb een paar weken geleden een advertentie opgezet op marktplaats van een ploeg + vorenpakker. Nu is er iemand geïnteresseerd in de vorenpakker. Wat is een goede vraagprijs?

Alvast bedankt
Ps: bij lees meer staan foto's

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Probleem is echter dat jij een ploeg wilt verkopen op marktplaats waar je voor moet betalen en dan zet je er niet eens de maten van de ploeg bij en niet van de vorenpakker welke ringen diameter welke tophoek ze hebben welke crosskil ringen er achter zitten.
dat snap ik dan weer niet. en je kunt 7 fotos toevoegen waarom dan maar 6 in zetten
Fendt926Driver
Moet denk ik rekenen op 1000 euro ligt er ook aan hoe graag je hem kwijt wilt. als je de tijd wel hebt kun je iets meer vragen anders minder. maar omdat ik geen technishe gegevens heb kan ik geen vaste prijs noemen. ding staat er wel mooi bij op de foto maar hoe is het draaipunt wat kun je wel en niet met die extra gewichten tophoek ringen diameter ringen zijn allemaal dingen die mede de prijs bepalen
atlaspower
@fendtvario415 ik zou er zeker 1500 euro voor vragen, ziet er knap uit en je hebt 3 drukassen /verkruimelaars er in zitten.
fendtvario415
@atlaspower ja dat lijkt mij ook wel een mooie verkoopprijs

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (fendtvario415). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1