Goldoni 610D

Hallo

Heeft er iemand ervaring met een goldoni 610D tweewielige trekker? zijn dit goede machines? Hoeveel pk heeft het ? Vind op Google enkel Italiaanse site's en die taal kan ik nu net niet 😛

mvg tom

Deel dit topic

Reacties

Minitauro
Bedoel je zo iets als deze?
Minitauro
@orangpower Deze heeft ook een Lombardini motor en ze zijn oersterk, frezen gaat ook goed in zware klei.
orangpower
@Minitauro lukt zeker hier in de zandgrond dan 😄
Minitauro
@orangpower Zandgrond is een makkie voor een diesel! Ik zag dat de 610D een volledig draaibaar bedienings hendel heeft, dat is wel een groot voordeel. Want dan kan je in twee richtingen met werktuigen werken.
Die van mij kan dat niet waardoor ik dus geen maaier kan koppelen en achteruit kan maaien.
orangpower
@Minitauro dat is jammer.ben al lang opzoek naar zoiets dergelijk, ben het huren beu. het hendel draaien is idd een gemak
mbvaltra


Hier staat dat het een 610R is, weet niet of er veel verschil inzit?
orangpower
@mbvaltra Weet ik ook niet zal mss de benzine versie zijn ofzo.
orangpower
@Minitauro die goldoni van jouw ?
Minitauro
@orangpower Hoe bedoel je?
orangpower
Van de foto die jij hier gepost heb bedoel ik
😉
Minitauro
@orangpower Die is inderdaad van mij, deze staat op mijn profiel. Deze gebruik ik voor klein werk, dat gaat beter dan alles met de hand glad werken.
orangpower
@Minitauro Ook rotoreg ? daar wil ik die 610 ook voor gaan gebruiken
Minitauro
@orangpower Met de frees die er achter hangt kan je heel goed gespit of geploegd land klaarmaken. Deze werkt bij mij goed in de zware klei, en een grasmat kapot frezen werkt ook zeer goed. Dus op zandgrond moet het zeker lukken, als je er een koopt Let dan op dat je een zware combinatie neemt en een hendel wat je 360' kan draaien heeft meer voordelen. Die 610 lijkt mij dus zwaar genoeg.
orangpower
@Minitauro ok. kga deze wss toch aankopen. redelijke prijs en een goei machine
Minitauro
@orangpower Succes!
erik9831
Ik heb ook een frees van goldoni. Staat wel een ander merk op maar het is een goldoni. Gemaakt onder licentie voor goldoni. Dit is een cermag herbie

Goldoni is echt wel de top onder de frezen, denk wel dat je dit weet.

Mijn heeft een frees van 40cm breed en heeft een 5.5pk honda motor. Zelfs hiermee kan je mooie resultaten behalen. Het enige waarop je misschien moet letten, heeft deze machine vrijloop wielen. Die van mij heeft vooraan vaste wielen, wat draaien moeilijker maakt. Maar omdat het niet een zo zware machine is, valt het dan nog wel mee. Maar bij zwaardere types, zoals een Valpedana van 13 à 15pk is het echt wel nodig.

Draaibaar stuur heeft hij ook, en is zoals eerder gezegd, echt wel handig soms.
orangpower
@erik9831 idd goldoni is super vroeger hadde ze er al 1 op school die ondertussen daar nog steeds werkt.
De 610 heeft vrijloopwielen. door middel van de hendels te bedienen. Ben er daarstraks gaan kijken. wel te starten door een koord maar dat maakt niet uit.met een niet uitschakelbare aftakas wel blijkbaar enkel bij het achteruitrijden schakelt deze uit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
18