Fiat 70-90 - brandstof meter

Brandstof meter werkt niet meer en tank is half vol

Deel dit topic

SAMBAS

Reacties

ares697
Ook als de trekker stil staat?
SAMBAS
@ares697 altijd
nielsve
Wij hebben het zelfde met onze 70-90. enkel als de bak bijna leeg is begint het metertje een beetje op en neer te springen.
fiatfan
Nieuw tankvlotter erin en klaar
Fiat110-90 DT
Komt wel vaker voor bij fiats 😉 maar zoals @fiatfan zegt een nieuwe meter erin. Dit is wel een lastig klusje om hem erin te krijgen.
fiatjuh
Bij onze 45-66 ook laatste tijd vol en bijna leeg hij doet het goed. Bij tank halvol metertje telkens heen en weer slaan. Nieuwe vlotter erin ook?
DANOONTJE POWERR
@fiatjuh Meestal wel, ik heb één keer gehad dat ik de vlotter eruit had en na een beetje schoonmaken van de contactpuntjes deed ie het ineens weer.
Maar meestal is het gewoon een kwestie van vervangen.
fiatfan
@fiatjuh ja, je bent best wel een paar uurtjes aan het sleutelen, dan kun je er ook het beste een nieuwe in doen, weet je het zeker! dacht rond de 70,--
fiatfan
@fiatjuh € 46,50 zie ik nu voor de 640. kan best wel bijna dezelfde zijn voor jouw 66
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 70-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!