Vragen over subsidies

Wij zijn bezig met een werkstuk voor school, we doen ons werkstuk over landbouwsubsidies.
wij zelf komen niet veel te weten over landbouwsubsidies, onze vraag is of iemand ons kan uitleggen hoe het werkt en wat het inhoud.
op internet staat vrij weinig, we hebben wel wat informatie maar nog niet genoeg. bij voorbaat dank, Ferry Knol en Lieve Korver.

Deel dit topic

Reacties

bikkertie
deJong
Bedoel je hierbij allehande subsidies zoals : agrarisch jong ondernemers, weidevogel beheer/drasplas, natuurranden, machine inruil en nog veel meer.

ik kan je alleen wat over de weidevogel beheer vertellen en de verlate maaidatums etc, maar voor de rest moet je bij de anderen zijn ;p
CaseCS130
Www.rvo.nl Daar moet je zijn. Ga je daar ff naar het hoofdkantoor voor een leuk interview.
Snaky Bill
Brussel bellen EEG subsidie voor de landbouw
deutz-valtra-fan
@deJong brand los zou ik zeggen 😃, werkstuk gaat over alle subsidies
yoohan
Bij RvO kijken. Staat veel info over MIA en Vamil. Ook over jonge ondernemers. Is ook nog wel wat te vinden over GLB. Is officieel geen subsidie maar een betalingsrecht. Eind van de rit komt het min of meer op hetzelfde neer.

Tot vorig jaar was er ook nog regeling voor praktijknetwerken, subsidie voor het delen en ontwikkelen van kennis met een groep ondernemers. Nieuwe regelingen vanuit POP3 gelden komen in de loop van 2015 beschikbaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3