Banden maat

Ik heb nu 18.4 x 34 op de trekker liggen wou er 520/70r34 hebben de velg is 15w34 kan dit of kan ik beter een bredere velg nemen

Deel dit topic

Reacties

mark-nap
Bredere velg
DieterL
Gaat prima
Rdeweerd
Kan zat
deeremeneer
Altijd fijn die totaal niet onderbouwde en totaal tegenovergestelde reacties. Nu weet hij nog niks.
kramer
De 70 serie is op de markt gekomen om als iets bredere band toch op een standaard velg past, dus die W15 velg past prima.
JD3010
@kramer Dat is niet helemaal waar, de 70-serie wordt toch op een iets bredere velg geadviseerd. In dit geval een 16 inch, maar 15 of 18 inch mag ook.

@reddream Als je deze velgen nu toch al heb, kun je ze daar best opleggen. Als je andere zou willen kopen, dan kun je beter voor bredere kiezen.
goeiedag eem
Kan zat ik heb 540x 65 x34 op 14 inch liggen, bij de banden handel zeiden ze vorige week nog dat dit kon maar niet smaller, dus geen enkel probleem
case-jannes
@goeiedag eem ik heb thuis een setje 520/70 38 staan op een 12 inch velg en dat is bij de vorige eigenaar altijd goed gegaan.
Bij trekkertrek op 0,6bar
reddream
Jongens bedankt laat ze op mijn eigen velgen gooien

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0