Trekhaak trekkertrek

Goeiendag

ik ga mee rijde met tt maar we hebbben een trekhaak leggen maar is dit zo toegestaan?
de pin is ong 3cm doorsnee.

Deel dit topic

Reacties

robertIHC1056
Jah kan prima, zolang de mannen van de sleepwagen maar verticaal kunnen aanhaken, ik rij inmiddels al 2 jaar (ca 12 wedstrijden per jaar) met zn trekhaak.
chucky5o
@robertIHC1056 hoe jij je stijgerbegrenzer hebt, mag je daar NTTO mee rijden?

Mvg michel
robertIHC1056
@chucky5o dag michel, ik heb er nog geen ntto wedstrijden mee gereden, ooit zal het wel gebeuren. ik neem aan dat het wel goed gekeurd word omdat de trekker aan de stijgerbegrenzers op te tillen is van achteren.
valmet 605
@chucky5o zo te zien is de hef geblokkeerd. Dan is het vast en dat is een methode die mag van de NTTO.
arnoud
Kijk even op tractorpulling.nl. daar staat precies wat wel en niet mag
Wimsumar
Beste RobertIHC1056:
Quote @robertIHC1056:
jah kan prima

De (sleep)kettinghaak glijdt bij zo'n trekhaak uit het midden waardoor de trekker 'stuurloos' naar de zijkant van de baan wordt gedirigeerd.
robertIHC1056
@Wimsumar dat had een andere reden waarom de trekker linksom ging. de remmen liepen aan zonder dat ik het echt in de gaten had, complete voering verbrand! maar dat probleem is al verholpen 😉 maar klopt wel dat het een factor is wat erin meespeelt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2