Illustratie van:

Honda F660 - probleem met kabels,

Thuis hebben wij een honda f660, jmmr genoeg is het beestje niet meer zo jong en heeft het al af gezien, er is nu een probleem dat wij al 3maanden mee kampen en ik hoop dat ik hier antwoorden kan krijgen, de kabels om te draaien waren alletwee versleten, we hebben toen 2 nieuwe gekocht maar men vader zette ze erop ma heeft het nooit afgewerkt drm wil ik eens kijken nu of ik het kunnen afmaken maar ik zag een probleem de kabels lijken veel te lang en vroeg me af of je en stuk mocht afdoen zodat het teveel af is want nu hangt het daar wat en trekt het niet dat de kabel spant zodat je kan draaien eender richting, alles is welkom van antwoorden 😄

Deel dit topic

Reacties

Henk E
Je kan er wel een stuk afknippen maar met een hele scherpe tang of liever met een doorslijpschijf anders heb je moeilijkheden als je de binnenkabel weer in de buitenkabel schuift.

Dus voordat je de buitenkabel opmaat maakt eerst de binnenkabel eruit trekken, als het geheel gemonteerd is knip je de overgebleven binnenkabel eraf.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Honda F600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
3