Fiat 580 D

Waar kun je de olie van de achterbrug pijlen en bij vullen
En welk type oli gaat er in de acherbrug

Wat voor rem olie mag er in de remmen (is een gescheiden systeem)

Deel dit topic

Reacties

johan101
Fiat 580 DT is het
fiatteam
Aan de kant van koppeling tussen de achterwielen zit er aan de zijkant van de bak een bout, je kunt de achterbrug vullen totdat hier de olie uit komt lopen, dan is hij op pijl.

Remolie is gewoon motorolie, als je DOT gebruikt gaan je pakkingen eraan.
Wimsumar
Beste Johan101: In onderstaande link het instructieboekje van de FIAT 580: Olievoorschrift op pdf blznr 35.

[url]tracteurs-someca.fr/docs/580.pdf[/…]
fiatgroep
@fiatteam die bouten zit aan de remmen kant.
de eerste 780 en 880 moest je daar de achterbrug vullen maar bij de 580 zit rechts naast de topstangbevesteging een moer met daaraan een pijlstok en daar kun je hem ook vullen.
en bij de eerste 780 en 880 stond op het potje van de remolie alleen bijvullen met motorolie maar later moest er 10W op.
fiatgroep
@johan101 de versnellingbak is gescheiden van de achterbrug de bout voor het peilen en vullen zit aan de rechterkant van de bak naast de cabine steun olie moet tot aan de rand staan. (zit 10 liter in)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!