Illustratie van:

John Deere 6230 - van lightbar naar autotrack

Momenteel heb ik een JD light bar met starfire300 op mijn trekker zitten. Nu heb ik een aanbod gehad van een SG2000 met licentie voor autotrack. Kan ik deze zo aansluiten om mijn bestaande kabelboom of heb ik daar meer voor nodig.

Ik begrijp dat ik voor autotrack ook een stuur nodig heb. Kan deze ook zo op de kabelboom?

Werkt autotrack uberhaubt met de StarFire300 ontvanger?
Ik wil er mee kunstmeststrooien, schudden, harken en weideslepen.

Het klinkt misschien een beetje overmoedig, om voor deze werkzaamheden autotrack te gaan gebruiken, maar door mijn 2e bedrijf ben ik veel aan het bellen en wil niet al mijn werkzaamheden op het land uitbesteden.

Deel dit topic

Reacties

johndeere-2140
Waarschijnlijk weet je johndeere dealer hier het fijne wel van en ik denk dat je het het beste daarzo maar kunt vragen @JoramH
ErDee
Schudden, weideslepen en harken op gps...
RobinBos
Starfire 300 kan alleen egnos, en autotrac werkt niet met egnos, minimaal sf1 nodig. Een originele starfire met losse tcm, een itc of een sf3000 hen je nodig. De bekabeling van een lightbar kan vaak geen stuurmotor aan. Je hebt daar een 9 polige ronde stekker voor nodig.
ik heb eventueel ook nog wel wat liggen, gs2600 en een stuurtje heb ik wel, ontvanger moet ik even zoeken of ik er ergens nog eentje heb, volgens mij ook wel
JoramH
@RobinBos Thanks, had gehoopt dat er geen nieuwe kabelboom in trekker hoefde, dan zou ik het zelf allemaal wel kunnen doen en was de investering niet zo heel hoog. Als ik een complete set nodig heb word het iets te duur:)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0