Inschakeling 4wd Fiat 180-90

Hallo,

Weet iemand hoe de inschakeling werkt van de hydraulische koppeling voor de voorwielaandrijving van een fiat 180-90 deze schakelt niet in waar kan dat allemaal aan liggen?
we hebben de hydraulische koppeling uit elkaar gehad maar het werkt nog steeds niet.

vriendelijke groet mark baron

Deel dit topic

Reacties

jeroenfordmf
Krijg je wel druk van je pomp op het pakket?
jouwstra
Doet je aftakas het wel, kan zijn dat de oliepomp stuk is....
Genoeg olie in de achterbrug, het kleine binnenfilter al vervangen??
Wimsumar
Beste Mark-Baron: Maakt de as naar het voorasdifferentieel nog wel een vaste verbinding met de ingaande as?
jouwstra
@Wimsumar dat is ook een goeie kan zijn dat het busje van mekaar is gegaan
Bakker S
Je hebt 2 soorten inschakeling. Electronisch en met een handel. Zoals jouwstra al zegt zit er een klein filter rechts vlakbij de ingaande handel 2 wiel aandrijving opzij net voor de trompet. Deze zit met 3 inbus bouten vast. Filter kost ongeveer 14 euro. Deze moet volgens onderhoudsboek om de 100 uur schoongemaakt worden. Werkt de aftakas en de 2 wiel aandrijving wel?
mark-baron
Iedereen bedankt voor de vele racties 😄

maar nu had ik nog de vraag als er geen druk op staat, staat dan de 4wd ingeschakeld?
Bakker S
@mark-baron dat denk ik bijna wel. Als je hem op contact zet brand de 4wiel aandrijving lamp. Zal het morgen nog wel ff voor je nakijken. Gr s. Bakker
mark-baron
@Bakker S dat zou mooi zijn alvast bedankt.
Bakker S
@mark-baron Ik heb ff voor je gekeken. Ik denk dat als de trekker uit is, de voorwielaandrijving ingeschakeld is. Je kunt dit controleren dmv trekker voor omhoog in de versnelling en op de handrem. En dan maar proberen om de voorwielen te draaien. Wel links en rechts tegelijk dezelfde richting op ivm differentieel in de vooras. Er zit een zender rechtsachter bij het differentieel. Daar moet 12 bar druk op staan. Kan zijn dat het een beetje meer is. KOm je er niet uit.., dan probeer ik een foto te maken. Is de druk lager dan werkt hij niet en de pto en 2wielslot ook niet. Succes

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3