Mc-Cormick D 439 - Claxon aansluiten

Hallo,

heb een vraagje over het aansluiten van de claxon.
De voedingsdraad, die wordt aangesloten op de claxondop in het stuur, loopt deze door het stuurhuis of waar moet deze juist doorheen?

Alvast bedankt,
Cools Lander
MCCormickD439

Reacties

Wimsumar
Beste McCormickD439: In onderstaande link, onderdelenboeken en handleiding (ook toepasselijk voor D-439) met hierin bedradingsschema's

N.B.: Ik heb het niet kunnen vinden. Door de zomerhitte (of muizenvraat) is de weerstand in m'n koperdraadinternetverbinding te hoog om iets te kunnen downloaden hier in Friesland 😉 )

[url]vieilles.soupapes.free.fr/index.php/… Cormick International D326[/url]
JHR217
Hoi Cools, 12 Volt spanning moet op de ene aansluitklem van de claxon. Dan loopt er inderdaad door het stuurhuis een draad naar boven naar de claxon drukknop. Deze drukknop is een massa schakelaar. Als je er op drukt maakt je claxon massa en gaat hij claxoneren. Succes met het aansluiten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!