Mc-Cormick D 439 - Motor uitzetten

Hallo,
Ik heb het volegnde probleem, als ik de motor uit wil zetten, dan moet de gashendel helemaal naar beneden, maar als ik dat doe, blijft ie gewoon keurig stationair draaien.
Iemand een idee hoe dit op te lossen.
Groet
Jaap
Jaaprog

Reacties

Oldtimer-fan
Dan moet je ergens in de stangen wat bijdraaien, zodat je de gashendel nog verder weg kan drukken
Jaaprog
De gashandel gaat al helemaal tot de versnellingspook aanzet beneden, aan die handel kan ik dus niets meer verstellen, het zal dus achter het scherm moeten gebeuren, denk ik.
old man jose
@Jaaprog
Ik ken wel Jen Rog maar dat is vast iemand anders.

Oldtimer-fan
@Jaaprog

ja in de overbrenging achter het dashbord kun je wat stellen
mc cormick d436
Achter je dashbord loopt een lange stang naar voren naar je brandstofpomp,deze kun je aan twee kanten( brandstofpomp en gashendel dashbord) iets in schroeven zodat hij wel stilvalt.
Jaaprog
Prima bedankt, ga morgen meteen de stang wat indraaien.
Groet
Jaap
looper321
En ondertussen loopt de cormick nog lekker stationair verder ................................................................................................................
Wimsumar
Beste Looper321:
Quote @looper321:
lekker stationair

Ja, je hebt geen keus als in het wettelijk beschermde broedseizoen een vogeltje met het nestje de werking van de stopzetter blokkeerd. 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!