Houtribdijk Enkhuizen-Lelystad

Hallo allemaal,

ik heb een kort vraagje, mag je met de trekker en brommobiel over de houtribdijk tussen lelystad en Enkhuizen? zo nee, word dit wel vaker gedaan?

Bvd

Deel dit topic

Reacties

dx11
Nee mag niet
NijhofMovies
Is daar ook geen veerdienst? moet namelijk vanaf de Veluwe naar den Helder
casejxu
Afsluitdijk is prima te doen met trekker. Houtribdijk is te gevaarlijk
NijhofMovies
Het is met de brommobiel, rijdt 65
casejxu
Die mogen toch op t fiets pad.
NijhofMovies
Is die er wel langs?
Onbekend
Er ligt een fietspad naast, waar je niet over mag rijden met de trekker. Echter, als je 's morgens vroeg rijdt, of 's avonds laat, dan is de kans dat je een fietser of voetganger tegenkom nihil. Wij doen het zo vaak, maar alleen als het voor iedereen veilig is. Vroeger had je brugwachters die de politie belde, of zijn collega aan de andere kant. Die deed dan de brug open en vaak kon je dat hele pleuris eind weer terugrijden met een mooie prent in je kontzak.
NijhofMovies
Okee, bedankt!
MF6465dynashift
Volgesmij mag je met je brommobiel er wel overheen, had het een keer opgezoch en er stond op internet dat het 4 meter brede fietspad ook geschikt was voor brommobielen
fendt818vario
Een brommobiel mag over het fietspad. Trekkers mogen niet over het fietspad of de weg, mits het op een dieplader staat. Wij hadden een aantal jaar terug een trekker over het fietspad gereden,aan het eind van de dijk stond de politie hem op te wachten.
radium45
Quote @NijhofMovies:
vanaf de Veluwe naar den Helder
Jij gaat vast naar Texel?
RobinBos
Dr zijn er ook die een dieplader regelen om het spul over de dijk te zetten en vervolgens verder te rijden, kost ook niet gek veel meer tegenwoordig, t is tenslotte maar 30km.
NijhofMovies
@radium45 goed geraden 😉
radium45
@NijhofMovies wat heb je anders ook te zoeken in Den Helder, haha. Texel is wel leuk ja.
henriv
Langs Amsterdam rijdt ook redelijk makkelijk en snel. Denk dat het kwa tijd ook niet eens zo heel veel uit maakt via Amsterdam of over de dijk.
NijhofMovies
@henriv maar over de dijk rijdt denk ik wel makkelijker?
Husqvarna
Hebben dat wel 's ochtends in het donker gedaan dan zag de brugwachter nog niet wat het is ander zetten ze de brug los en krijg je een dikke boete.
breedam
Vanuit bovenkarspel naast enkhuizen ging er ook vaak een 936 over, smorgens vroeg idd.
DieterL
Herder eraan en doen alsof je de berm komt maaien ????
Onbekend
@breedam Dat ding ging ook 75, dat merk je amper 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
15