John Deere 2130 - zekeringkast

Mijn linker knipperlicht werkt niet, voor en achter. Nu wil ik de zekering controleren. Kan iemand mij vertellen waar die zit,? Weet iemand waa de schakelaar van de werklamp zit? Verder doet de ramenwisser het niet. Waar kan dat aan liggen? Alvastbedankt voor de reacties.
gjka1

Reacties

3130ls
Als het goed is zit er links naast je stuurhuis een klepje met een schroef die je met de hand los kan schroeven. Zowel met als zonder cabine
Wimsumar
Beste GJKA1: Links onder het stuur zit het zekeringkastje.
N.B.: Het is goed mogelijk dat de zekeringen nog intact zijn maar dat ze geen goede verbinding maken doordat er in loop der tijd wat corrosie op de zekering of het klemmetje is ontstaan. In dit gevan, licht afschuren en inspuiten met contactspray (of kruipolie).

Instructieboekje John Deere 2130:

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]

(Op pdfblz. nr. 77 staat waar welke zekering voor dient).

AANVULLING: Er is slechts 1 zekering (nr 6, vanaf onder geteld) voor de richtingaanwijzer. Dat wil zeggen, als de rechterrichtingaanwijzer het wel doet, dan moet je het probleem zoeken in de bedrading, kapotte lampjes en/of lampjes die geen contact maken in de fitting.
Met fabriekscabine zijn zekering 4 en 6 voor respectivelijk rechter en linker richtingaanwijzer.
Adri-JD850
Heb je alles goed gecontroleerd? het lampje, massakabel,bedrading doorgemeten? Boven je achteras aan je spatbord zit een connector groepje die de trekker verlichting doorverbind met het spatbord als je deze er af wil halen dit kan door vuil en rommel geen goed contact meer kan maken.De werklamp gaat tegelijk aan met het dimlicht maar kunt deze uitzetten op de lamp zelf want daar zit de schakelaar op.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!