Illustratie van:

Fendt 305 LSA - maximaal motor vermogen

Hoi

Wij hebben thuis een fendt 305 lsa deze zijn nieuw gelevedt met 62pk motor vermogen nu had ik het laast de fendt voor de waterem laten zetten en hier kwam uit dat hij 80 pk op de aftekas had nu weet ik dat je hier nog een verlies van 10% bij op moet reken voor het motor vermogen dus 88pk op de motor

Nu is mijn vraag moet ik hem terug schroeven omdat de bak het vermogen niet aan kan of zou ik hem gewoon zo laten staan.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
@Wimsumar Wat denk jij als Fendt kenner?
Gewoon laten staan die bak knapt niet
CVheggesnoeiers
Ik heb wel eens verhalen gehoord dat de klok kapot klapt bij hoger motor vermogen maar wou het zeker weten
Fendt926Driver
De bak van een 305 en 306 is lichter dan de 308 en 309. het is aan jou om het wel of niet zo te laten. jij weet zelf het beste of jij hem ook voor die volle 88 pk belast. wij kunnen adviseren wat we willen als er schade komt moet jij het alleen betalen. onze 305 liep toen we hem kochten 64 kmh vond het prachtig tot de giertank een keer met de trekker begon te rijden. daarna netjes terug gebracht naar 45 kmh.
mijn advies aan de water rem terug naar maximaal 70pk
CVheggesnoeiers
@Fendt926Driver bedankt voor het advies ons fendtje word regelmatig maximaal belast met maïs buld aan rijden en voor de maïs kar waarbij hij niet op toeren kan komen
Jasperfendt
@CVheggesnoeiers gaat je tegenvallen als je hem terug draait, met maaien en dergelijk
Wimsumar
Beste LoeiDeutz:
Quote @Loeideutz:
als Fendt kenner?

Moeilijk te zeggen. De meeste trekkers, ook Fendts worden zonder opgevoerd te zijn al misbruikt, verkracht.
arnoud
De bak houd het wel, maar het standaart vermogen is altijd beter natuurlijk. Voor trekkertrek staat de 308 van ons ook op 140 pk. Voor een keer kan het geen kwaad.
Jasperfendt
Nouja, hij heeft waarschijnlijk al 20 jaar zo gedraait, dus de volgende 10 jaar zal ook wel gaan 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!