FARMEL //##@@!!!!!

Ik krijg elke keer weer sms tekst berichten van iets dat FARMEL heet. Hier heb ik nooit om gevraagd zijn er nog meer mensen die daar onderhand schijtziek van worden?
na de eerste keer bellen dat ik uit het bestand verwijderd wil worden weer een paar sms berichten gekeregen deze week. vandaag de juffrouw aan de telefoon duidelijk e4n netjes in 3 zinnen uitgelegd dat het nu toch echt tijd werdt dat het stopt.
netnummer op de telefoon gaf aan dat het uit emmeloord kwam denk te weten wie of wat het is en die denkt natuurlijk dat er bij een nieuw beleid weer een extra reden is om alle boeren nog weer eens een keer uit te melken...

misschien hoort het niet op tf maar was wel benieuwd of er onder de trekker boeren op tf ook mensen zijn die het onderhand de keel uithangt.
straks gaan alle leveranciers een sms versturen als ze een nieuwe trekker of machine hebben uitgevonden en rammelt de telefoon de hele dag.

Deel dit topic

Reacties

-NEW-HOLLAND-
farmel.nl/nl/

Wat blijkt uit je bericht is dat de zaken daar vast goed gaan lol

Edit: hier toevallig gewest? farmel.nl/nl/8-categorie-fr-fr/…
Fendt926Driver
Quote @-NEW-HOLLAND-:
Edit: hier toevallig gewest
tuurlijk niet. als ik iets zoek heb ik mijn eigen leveranciers en afnemers.
-NEW-HOLLAND-
@Fendt926Driver Bij dat formulier kun je je afmelden trouwens, staat onder ACTIE SMS service.
Fendt926Driver
@-NEW-HOLLAND- ik heb me nooit aangemeld dan moet ik me wel afmelden??????
-NEW-HOLLAND-
@Fendt926Driver Denk het wel, kan maar zo zijn dat een ander iemand je heeft aangemeld.
Husqvarna
@Fendt926Driver
Heb ik ook meerdere keren gehad is iets van LTO (!!!) ofzo. Kwam bij mij van DCA, ga maar naar die site kun je in de chat ook opzeggen.
erik9831
Van dat Sch**tziek er van worden ... Begrijp ik volkomen.

Bij mij net hetzelfde, maar dan van occasie opkopers ... Iedere week wel een 3 à 4 berichtjes. Dan nog de dagdagelijkse telefoons van bedrijven voor je iets te verkopen, sponsoring in boekjes, sponsoring voor zieke kinderen ... En ze zijn allemaal uniek in hun soort hoor, althans dat beweren ze toch allemaal 😄

Dan zijn er nog de wekelijkse goede doelen aan de deur, zoals unicef, elektriciteit leveranciers die je een contract willen aansmeren, de vriendelijke getuigen van jehova ...

dan denk je, aahhhh eindelijk weekend, ga je naar de stad ... En kom je daar ook weer van die mensen tegen die zieltjes aan het winnen zijn voor het één of het andere.
-NEW-HOLLAND-
En uiteindelijk zijn ze maar op een ding uit 😁
Boemrang
Quote @erik9831:
ga je naar de stad ... En kom je daar ook weer van die mensen tegen

Als het dan mooie meiden zijn met een goed voor komen heb ik er geen problemen mee.... 😃 😃
erik9831
@Boemrang Dat hebben we hier nog een paar weken geleden voorgehad ... Iemand van unicef waar ik neen tegen zei en die zei plots met van die puppy oogjes, ook niet voor mij. Is haar niet gelukt. 😃

Bij men broer naast mij net van hetzelfde, daar is het haar ook niet gelukt.
Fendt926Driver
Quote @-NEW-HOLLAND-:
En uiteindelijk zijn ze maar op een ding uit
ze hebben ons al jaren proberen uit te melken met quota daarna op alle andere fronten aan ons geld proberen te verdienen en nu ruiken ze hun kans en willen ze nogmaals het onderste uit de kan. wordt tijd dat ze het deksel op de neus krijgen.
Fendt926Driver
Quote @Boemrang:
met een goed voor komen
als die net een inkomen hebben als hun voorkomen is er geen doorkomen aan.

laatst stond er een aan de deur die heb ik netjes gevraagd of ze de voeten droog hield met douchen......
Husqvarna
En al die klanttevredenheidsonderzoeken, vooral Univé dat onpersoonlijke gedoe.
Heb afgelopen jaren maar een paar keer met CRV gebelt eerst om die SAP en inspectie onzin op te zeggen en een keer over een geboortemelding met de verkeerde kleur vragen ze of ik een vragenlijst van 10 bladzijden wil invullen over hoe ik te woord gestaan ben pff.
Wimsumar
Beste -New-HOLLAND_
Quote @-NEW-HOLLAND-:
uiteindelijk zijn ze maar op een ding uit

Ja, se,... ehhhh,... cheques. 😛
jordi 1455
@erik9831 Hier in Nederland komen zelfs politieke partijen om stemmen zeuren tijdens de verkiezingen, vooral de PVDA staat er bekend om.
hobbyboer
@Wimsumar Ik moest even een paar keer lezen voor ik het zag...
Was het je een beetje te warm geworden vanmiddag... 😉
jasper01
Hm kreeg op mn duitse nr steeds sms en oproepen uit een vaag land maar ander nr genomen toen in eens poolse en Russische wijven werd dus al wat beter

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2