Ford 5600 - hydraulisch stuurhuis

Hallo,

Heb een probleem met het hydraulisch stuurhuis (origineel ford met stuurbekrachtiging) van mijn 5600.
Bij het bijna of teneinde draaien van het naar links of rechts sturen perst de olie vantussen de pakking van het dekseltje dat met diverse bouten in het het huis gedraaid zit. Dit dekseltje zit net boven de versnellingsbak aan de kant van de rempedalen en het voetgaspedaal. Heb vanmiddag de pakking vernieuwt maar zonder resultaat, Zou in het stuurhuis zelf iets fout zitten?

Alvast bedankt!
JB7810power

Reacties

Ford 5600 power
Heb je de bouten op moment aan getrokken?
malcon
Heb je de pakking droog gemonteerd? Dus zonder vloeibare pakking extra op de pakking
kromdiek
Ik denk dat de o ringen in het verticale deel hard of kapot zijn, dat is het deels vierkante deel boven het huis, zit er met vierbouten bovenop (in een aantal delen).
JB7810power
Bedankt voor de reacties, maar enkele dagen nadat ik deze vraag hier op tf gesteld had, en met een dealer gesproken te hebben een andere stuurpomp gemonteerd, was het probleem vreemd genoeg verholpen.
Heb geen idee waar het aan lag, deze monteur had het over diverse typen stuurpompen.
Maar goed het probleem is opgelost, nog bedankt voor de reacties.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!