John Deere 2130 - het voorkomen van het verlopen van de hydrauliek hendels.

Hallo,

ik ben er achter gekomen dat de hydrauliek hendels van mijn trekker verlopen onder het gebruik hier van. dit is nogal irritant ook de hef doet het. graag zou ik willen weten of ik hier wat aan kan doen of dat dit gewoon zo hoort.

Alvast bedankt,

Steven
Iseki tx 1300

Reacties

Zwagemer
Oliepeil al gecontroleerd?
Iseki tx 1300
@Zwagemer ja alles is op pijl.
casejxu
Wat bedoel je met verlopen??? Zakt de hef bijvoorbeeld?
Loeideutz
Je bedoelt dat cilinders langzaam in- of uitschuiven. Dat ligt niet aan de hendels maar aan de cilinders. Die lekken dan inwendig. Moet je ze openmaken en er nieuwe afdichtingen inzetten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je ventielenblokje lekt. Misschien dat je daar ook nieuwe afdichtingen in kunt zetten.
Iseki tx 1300
@Loeideutz nee door het rijden hobbelen verloopt echt de hendel zelf oo de trekker.
vanmeij
Hoort daar geen blokje met een moertje te zitten?
OhDeere
Aan de voorzijde van het ventiel zit een boutje. Hierachter zit een veer met een kogeltje. Deze houden de handle op zijn plaats. Ze waren al ver uitgesleten, zal in de opvolgende jaren niet beter geworden zijn.
Iseki tx 1300
@OhDeere bedankt ik zal er even naar kijken
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!