International 423 - velgen herspuiten

Beste tractorliefhebbers hoe herspuit je het beste de velgen van een ih (de twee kleuren) ps de band blijft erop zitten 😄

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

johndeere 2650
Hoe zo zie op foto,de binnenplaat eruit halen(vaak zijn de bouten heel slecht van de binnenplaat dat je ze beter kan vervangen )dan kun rood spuiten en de velgen kun je zo spuiten,bij de voorwielen zou ik dat crème denk eerst doen want dat is makkelijker afplakken,
simon
Eerst maar stralen
jammermaarhelaas
Als het makkelijk moet dan denk ik dat ik het met de verfkwast van de action en goedkoopste verf doen. Banden kun je dan bijvoorbeeld met een doekje met goed wasbenzine afnemen als je daarop zou knoeien. Want dat gaat vlugger dan afplakken.

Als je het mooi wilt hebben dan adviezen van @johndeere 2650 en @simon overdenken. En allicht ook even de banden eraf (laten) halen. Je kunt dan zo nodig de velgen van binnen ook even meenemen.
Daarna goed ontvetten en spuiten, eerst in een primer/grondverf en daarna in de aflak. Eventueel met twee componenten lak om een goed harde laklaag te krijgen.
stevenb
@jammermaarhelaas Bennie wel helemaal goed ???? de action ???? met hun kwasten heb je een uur later geen kwast meer over ????
jammermaarhelaas
@stevenb 😄

Ja dat was ook de goedkope optie, maar zou het zelf alleen doen als ik wat vlekken bij zou willen werken.

Wil je spuiten, zoals topicstarter, dan heb je sowieso geen kwast nodig.
Kramertracfan
Met spuiten band laten zitten deze met groene zeep netjes met een kwast langs de velg insmeren na het spuiten spuit je de groene zeep er zo weer af en de binnenplaat schilderen met een kwast
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!